Last minute overnachten in Efteling

Last minute overnachten in Efteling


Met voordeel overnachten


Kom last minute naar de Efteling en geniet van nog meer momenten samen. Met een last minute aanbieding overnacht je sprookjesachtig én voordelig in één van onze hotelkamers of vakantiewoningen.Kom last minute naar de Efteling en geniet van nog meer momenten samen. Met een last minute aanbieding overnacht je sprookjesachtig én voordelig in één van onze hotelkamers of vakantiewoningen.

Last minute overnachten

  • Onbeperkt toegang tot het Efteling park tijdens je verblijf
  • Half uur eerder toegang tot het park
  • Op loopafstand van het park
  • Gratis voor kinderen t/m 3 jaarNext Post

Ontdek nieuwe attractie in Efteling

wo jan 22 , 2020
Fabula: 4D-filmavontuur Een jonge, knorrige beer kan niet goed overweg met andere dieren. Klaas Vaak besluit hem een paar wijze levenslessen bij te brengen. Tijdens een avontuurlijke droom bezoeken de beer en een dappere eekhoorn verschillende leefwerelden van andere dieren. Samen beleven zij wonderlijke, hilarische, spannende en ontroerende momenten. Hierdoor […]