Niet te missen

GRATIS Dineren & Drankjes + $100 Waardebon** + Tickets 14-dagen voor de prijs van 7 !

Sublieme besparing wanneer je reeds een arrangement boekt voor 2018 met één van de GRATIS "Dining Plans" ! Boek voor 19 Oktober 2017 en krijg er ook nog eens een waardebon** bij van $100 om in Disney World te spenderen. + krijg je tickets voor 14 dagen toegang tot de parken voor de prijs van 7 dagen ! De aanbieding is ook geldig tijdens de meeste schoolvakantie behalve Paasvakantie en Kerstvakantie. **Waardebon niet in Value Resorts !

Boek NU !

Aanbiedingen voor Walt Disney World Resort

Ontdek hier welke aanbiedingen er momenteel zijn voor verblijven in Walt Disney World Resort.

GRATIS Dining Plan bij Disney's Deluxe Resorts + 100$ waardebon

Geniet van een GRATIS Dining plan bij de reservatie in een Deluxe Resort en geselecteerde Moderate Resorts + nog eens een Gift Card van 100$ om te spenderen tijdens je verblijf in Disney World.

Gratis Quick Service Dining Plan + waardebon 100 $ in Moderate Resorts

Bij een verblijf in een Moderate klasse Resort** in Walt Disney World geniet je van een GRATIS Quick Service Dining Plan en krijg je een waardebon van 100 dollar om in Walt Disney World te spenderen. Voor aankomsten in 2018. **Geldig in: Disney's Caribbean Beach Resort, Disney's Coronado Springs Resort, Disney's Ports Orleans Resort Riverside.

Gratis ontbijt bij verblijf Disney's Value Resorts

Geniet van een dagelijks gratis ontbijt of andere Self-service maaltijd met drankje in je hotel of op andere plaatsen in Walt Disney World, tijdens je gehele verblijf. 1 maaltijd per gereserveerde nacht. Voor aankomsten in 2018

2017 & 2018 Ticket Deal

TICKETS PROMO: 14 dagen Disney magie voor de prijs van 7 !

Van wereldberoemde attracties tot met awards bekroonde restaurants en live shows, jouw Disney vakantie zal gevuld worden met wonderbaarlijke gebeurtenissen van het moment dat je arriveert. Verblijf in het midden van de magie en geniet van 14 dagen toegang tot de Disney Parken voor de prijs van 7 dagen! Deze tickets zijn niet te verkrijgen aan de parken zelf en enkel via deze aanbieding !

De actievoorwaarden voor elke aanbieding zijn te vinden op de website van Walt Disney World Resort.

De magie blijft duren in een Disney Hotel

GRATIS Dineren & Drankjes + $100 Waardebon + Tickets 14-dagen voor de prijs van 7 !

Sublieme besparing bij een arrangement voor 2018 met één van de GRATIS "Dining Plans"

Boek voor 19 Oktober 2017

Boek NU !

7, 14 of 21 dagen plezier?

Type ticket
Volwassene
Kind
Koop
7-Day Ultimate Ticket
€326
€308
14-Day Ultimate Ticket
€340
€322
21-Day Ultimate Ticket
€362
€344
Meer tickets en prijzen

Ticketprijzen in Euro worden berekend aan de hand van de actuele wisselkoers. Voor prijzen in Britse Pond, ga naar de website van Walt Disney World Resort.