Voorverkooptickets: Online Tickets voor Disneyland Paris vanaf 53 euro

Aanbiedingen Tickets

Koop vandaag je tickets voor 1 of meerdere dagen Disneyland Paris online. De prijzen online zijn een stuk goedkoper dan de prijzen aan de kassa’s van de Disney Parken. Je hoeft daarbij ook niet te wachten en tijd te verliezen aan de kassa’s van de parken en kan je onmiddellijk de parken binnen en kan het plezier beginnen.

Tickets zijn gesplitst in verschillende categorieën met verschillende prijzen, volgens de periode dat je gaat (weekends, vakanties, weekdagen, …) Ga je op dagen in het lage seizoen zal je online minder betalen dan op dagen die gezien worden als hoog seizoen. Maar aan de kassa’s van de parken zelf betaal je altijd hetzelfde laag of hoog seizoen. Je hebt er dus alle belang bij om je tickets online te kopen.


De verschillende tickets voor Disneyland Paris

  • Gedateerd Mini-ticket 1 dag / 1 park: vanaf 53€ per persoon (kinderen 48€)
  • Gedateerd Magic-ticket 1 dag / 1 park: vanaf 69€ per persoon (Kinderen 63€)
  • Super Magic 1 dag / 1 park: 79€ per persoon geldig het hele jaar door (kinderen 72€)
  • Slechts 20 euro meer voor toegang tot beiden Disney Parken !

Deze voordelige tickets zijn telkens voor 1 dag / 1 park (Disneyland Park of Walt Disney Studios Park). En zijn gedateerd voor de dag dat je naar Disneyland wilt gaan, kunnen daarom niet op een andere dag gebruikt worden. Klik op onderstaande knop om je tickets te bestellen, je zal er ook een kalender vinden om te zien welke tickets er geldig zijn op de dag dat jij Disneyland Paris wilt bezoeken en daar kan je ook jouw datum kiezen.


Tickets voor meerdere dagen Disneyland Paris

Deze tickets zijn telkens geldig voor het aantal dagen naar keuze met toegang tot de beiden parken: Disneyland Park & Walt Disney Studios Park. Je mag met deze tickets hoppen van het ene naar het andere park zoveel je wilt.

  • 2 dagen-tickets: vanaf 150€ per volwassenen / 133€ kinderen
  • 3 dagen-tickets: vanaf 185€ per volwassenen / 166€ kinderen
  • 4 dagen-tickets: vanaf 226€ per volwassenen / 180€ kinderen

Deze tickets zijn niet gedateerd zoals de voordelige 1-dags tickets en kunnen tot 1 jaar na aankoop gebruikt worden en hangen ook niet af van het laag, midden of hoogseizoen en zijn dus altijd geldig.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *