Ibis – Val d’Europe

Goedkopere hotels nabij Disneyland Paris

3-sterren hotel met een restaurant, in de buurt van Disneyland® Parijs

Het ibis Marne La Vallée Val d’Europe ligt op 5 km van Disneyland en op slechts 50 meter van treinstation Val d’Europe. Het biedt gratis WiFi en kamers met airconditioning op 35 km van de luchthaven Charles De Gaulle.

De eenvoudig ingerichte kamers hebben een flatscreen-tv met satellietzenders. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met een douche en een haardroger.

In het restaurant van het hotel, Café Pasta & Cie, worden Italiaanse gerechten geserveerd. U kunt 24 uur per dag terecht bij de bar in het hotel. Er wordt iedere ochtend een ontbijtbuffet verzorgd met zoete en hartige gerechten, zoals eieren, fruitsalade, yoghurt en vruchtensappen. Ook worden ter plaatse zelf gebakken zoete deegwaren en verse Franse madeleines aangeboden, evenals een warme drank en een stuk fruit om mee te nemen. Buiten de reguliere ontbijttijden kunt u vanaf 04:00 uur lichtere opties krijgen.

Vanaf het ibis Marne La Vallée Val d’Europe zijn tal van bezienswaardigheden makkelijk bereikbaar. Het hotel bevindt zich bijvoorbeeld op slechts 500 meter van het Sea Life Aquarium en La Vallée Village. De golfbaan van Disneyland ligt op 4 km afstand.

 

Vanaf €77 per nacht

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *