Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel

Disney Hotels Nieuws Disney's Hotel New York

Disney’s Hotel New York® zal binnenkort getransformeerd worden tot Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Het wordt het eerste Disneyhotel dat de spannende wereld van de Avengers zal tonen. Dankzij de exclusieve illustraties en een nieuw ontwerp wordt het een residentie die geschikt is voor Tony Stark zelf.

Nu nog meer Marvel!
Voor bezoekers die niet kunnen wachten om van Marvel te genieten in Disneyland Paris, komen de Avengers in juni al samen tijdens Marvel Superhelden Zomer Tijdens dit seizoen ontmoeten ze Captain America, Spider-Man, Star-Lord en Black Widow in levenden lijve. De helden zijn ook te zien in een live superproductie met de allernieuwste special effects, spectaculaire projecties en tal van indrukwekkende verrassingen.

‘Deze ambitieuze Marvel ontwikkelingen in Disneyland Paris zullen nieuwe meeslepende Superhelden ervaringen brengen voor onze bezoekers en zullen de aantrekkingskracht van het Resort versterken,’ aldus Catherine Powell, President van Euro Disney S.A.S.


Dit is je laatste kans om in het originele Disney’s Hotel New York te verblijven alvorens de veranderingen.

Boek daarom nu snel je verblijf in dit unieke hotel.

Disney’s Hotel New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *