HiPark Serris-Val d’Europe

Goedkopere hotels nabij Disneyland Paris

Het Hipark Serris-Val d’Europe ligt in de omgeving van Val d’Europe, op slechts 1,5 km van Disneyland Paris. Het biedt gratis toegang tot een sauna, een buitenzwembad, een fitnesscentrum en een 24-uursreceptie.

De moderne suites en studio’s zijn voorzien van eigen kookgelegenheid, gratis WiFi, een lcd-televisie en airconditioning. De badkamers zijn uitgerust met een haardroger. Op verzoek zijn onderling verbonden studio’s beschikbaar.

De accommodatie verzorgt dagelijks een continentaal ontbijtbuffet. Daarna kunt u genieten van een massage of een duik nemen in het zwembad.

Het winkelcentrum La Vallée ligt op 5 minuten loopafstand van de accommodatie en naar het RER-station is het 10 minuten rijden. De afstand naar golfclub Disneyland bedraagt 3 km. U rijdt in 30 minuten naar de luchthaven Charles de Gaulle. Er wordt een gratis pendeldienst naar Disneyland Parijs aangeboden.

 

 

Kamer vanaf 81 € per nacht

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *